• Novo
Ženska Maxi haljina jednobojna o-izrez Dugi rukav sarafan Moda nepravilna čipka izdubite jesenske praznične haljine za žene

Ženska Maxi haljina jednobojna o-izrez Dugi rukav sarafan Moda nepravilna čipka izdubite jesenske praznične

Stupnjevi:
KM 15.49

Iznos
Tova je dostupna

Veličina : S grudi : 98cm/38.58" rukav : 59.5 cm/23.43" dužina : 123cm/48.43" Veličina : M grudi : 103cm/40.55" rukav : 60.5 cm/23.82" dužina : 124cm/48.82" Veličina : L grudi : 108cm/42.52" rukav : 61.5 cm/24.21" dužina : 125cm/49.21" veličina : XL poprsje : 113cm/44.49" rukav : 62.5 cm/24.61" dužina : 126cm / 49.61" ova jednostavna stilski poslovne haljine za žene flare a-line swing suknja pada sa opremljenog struka,lako odgovara svim tipovima tijela womens slatka koktel vjenčanje gost haljine.Kratki puf rukav sa skupljenim na ramenu donosi vam šarmantnu liniju ramena.Dame elegantne skromne lijepe haljine.Savršeno grli vaše napade.Super laskava haljina u stilu opuštenog kroja odlična je za poslovno nošenje sa visokom potpeticom i kvačilom kako biste izgledali lijepo i profesionalno. Treba ti u garderobi!Trendi i jedinstvena ljetna haljina do koljena može se lako obući gore-dolje.Pogodno za razne prilike,svakodnevni život,ured, porodično okupljanje,brunch, večera, rođendanski pokloni, odmor, svadbena zabava, odmor, povratak kući, matura, školski ples itd.Odgovara veličini; preporučeno ručno pranje Maxi haljine sa cvetnim printom koristite laganu i mekanu tkaninu, prijatniju za kožu za nošenje, donosi Vam prijatan dodir, održava Vam prijatan ceo dan. Ova Lepršava Boho Haljina Savršena Je Za Ljeto I Jesen. ŠIK BOHO LEPRŠAVA HALJINA ! Dizajn Maxi Haljine Za Prikaz Vaše Nježne Ključne Kosti, Dodajte Dašak Ženstvenosti. Boemska Haljina S Dugim Rukavima Definitivno Je Pogodna Za Ljeto I Jesen, Laganija Za Nošenje. Graciozne Cvjetne Šare Su Trendi Element Koji Nikada Ne Izlazi Iz Mode. Duga Lepršava Haljina Sa Ruffle Porubom, Neka Svaki Vaš Pokret Izgleda Otmjeno. Swing A-Line Haljina Je Dobar Izbor Za Svakodnevno Nošenje, Zabava, Nemaran, Zabavljanje, Posao, Odmor, Plaža, Odmor I Druge Prilike. Ova Boho Maxi Haljina Može Se Slagati Sa Visokim Potpeticama Ili Sandalama, Ogrlicom Za Stvaranje Modernog Izgleda, Pokažite Svoju Šarmantnu. Maxi Haljina Sa Dugim Rukavima Za Žene/Casual Cvjetne Boemske Haljine/Boho Haljina Sa Krstom V Izrezom/Haljina A-Linije Visokog Struka / Ženska Haljina Za Ljuljanje Sa Kaišem/Haljina Sa Ruffle Hemom/Haljina Od Šifona U Više Nivoa Za Žene/Haljina Za Zabavu Za Žene/Haljina Na Tačku Za Žene/Haljina Za Žene / Haljina Na Plaži Za Žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.