• Novo
B91xZ udobne sandale za žene cipele japanke ljetne Pearl Rhinestone tange sandale udobne otvorene rimske sandale ženske sandale Veličina 8

B91xZ udobne sandale za žene cipele japanke ljetne Pearl Rhinestone tange sandale udobne otvorene rimske

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Udobne sandale za žene cipele japanke ljetne Pearl rhinestone tange sandale udobne otvorene rimske sandale materijal : Umjetna koža. Materijal Đona : Guma. Stil prstiju : okrugli prst. Visok Stil Pete : Ravna Peta. Način Zatvaranja : Dugme. Cipele visoke pete : 1cm / 0.4". Visina platforme : 1cm / 0,4". Uključeno : 1 par cipela bilo da idete u tržni centar, družite se ili idete na plažu ili vjenčanje, ove ravne sandale savršen su izbor za svaku opuštajuću aktivnost ili odmor. Lagani su i laki za nošenje. Ljetne dane provedite u bezvremenskom stilu. Podrška za luk : ženske sandale sa klinovima sa dizajnom potpore za luk savršeno odgovaraju stopalima, održavaju vaše tijelo savršeno poravnatim. Meki osjećaj ovih jednostavnih sandala za žene ležerno ljeto daje svaki mogući komfor nogama koje se bore. Jastuk za noge : klinaste sandale za žene sa jastukom, pomažu u apsorpciji udara, pospješuju cirkulaciju krvi, dobre za zdravlje. Sandale za žene ležerno ljeto su obavezne i smanjuju bol u leđima i peti tokom ljeta. Gumeni potplat i Bohemijski stil : ženske sandale sa klinom imaju izdržljiv neklizajući gumeni đon, meki sintetički gornji dio,prozračnu podstavu, izvrstan ukras cvijeća. Dobre opcije sandale za žene casual ljeto. Moda i potpuno podudaranje : ženske sandale sa klinom savršeno se slažu s vašom ljetnom odjećom, haljinom ili bikinijem itd.Ove sandale za žene dotjerano ljeto mogu se koristiti za svaku priliku, kupovinu, ulicu,posao, ured, školu, odmor, zabavu i druge aktivnosti u zatvorenom/na otvorenom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.