• Novo
Haljine za žene plus veličine ženska posada vrata bez rukava bez rukava na srednjim grafičkim grafičkim otisci Ljetnih platforma vruće prodajne haljine mint zelene s

Haljine za žene plus veličine ženska posada vrata bez rukava bez rukava na srednjim grafičkim grafičkim

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

KSCYKKKD haljine za žene plus veličine ženska posada vrata bez rukava bez rukava na srednjim grafičkim grafičkim otisci ljetne platnene haljine za prodaju. * Nemojte samo referencirati Vodič veličine koji je pružio i za upotrebu, koji prikazuju u detaljima proizvoda. Materijal : 95% poliester, 5% spandexcolors : ljubičasta, crna, bež, žuta, ment zelenilo : s, m, L, XL, XXL, 3 XL, 4 XLTHICKNESS : Svjetlo i prosinac : proljeće / ljeto / Falstles, Retro, Ležerne prilike, Fashion Oc Casion : Party, Lether, Holiday, Vikend, Putovanja, Ljeto, na plaži - 1 kom Žene haljine. Savjeti : . Pravi objekt može postojati malo boje u odnosu na slike kao različite računare. Ako se minđu, hvala. Može biti ručna mjerna 1-3 cm pogreška. Za svake neugodnosti, prevladavaju samo na stvarnom stavku, modeliraju slike samo za referencu .Provide visokokvalitetni proizvod i najbolja usluga za korisnike, ako imate bilo kakvih problema, ne ustručavajte se kontaktirati nas, potrudit ćemo se da vam pomognemo. Materijal : Ova haljina je lagana, udobna, lagana i prozračna, čak i na vrućim ljetnim stranicama neće dopustiti da se osjećate zagubljeno. Izrađen je od visokokvalitetnog 95% poliestera, 5% spandex. Prilika : Ova haljina se može pojaviti u različitim prilikama vaših svakodnevnih aktivnosti. Ovu haljinu možete nositi na plažu s golim nogama na mekom pijesku, osjetite ljetno sunce i večernji povjetarac; možete ga nositi na zabavi prijatelja da uživate u zabavno vrijeme; Naravno da možete nositi i ovu udobnu haljinu prilikom kupovine, obavljajući kućanske poslove ili samo ostati kod kuće, pružit će vam dobro iskustvo!. Dizajn Možete ga nositi i sa svojim povremenim cipelama bez ikakvog ograničenja. Možete nositi i ovu suknju sa šeširom, obojica da biste istakli svoj mod, ali i igrati dobar učinak hlada. Ukratko, ako volite nositi haljine, onda ovo ljeto ova haljina bit će obavezno za vaš ormar!. Značajka : Ženska ljetna haljina Cvjetni print Okrugli vrat Haljina bez rukava Zatvori ugradnju kluba na plaži Midi haljina haljina. Usluge : Omogućit ćemo vam kvalitetne i jeftine proizvode istovremeno, također će vam pružiti dobru uslugu, ako naiđete na probleme tokom procesa kupovine, učinit ćemo sve od sebe da vam pružimo pomoć, poželimo vam sretnu kupovinu!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.