• Novo
Wynwood Studio otisci sa bazena nautički i obalni obalni zidni umjetničko platno Ispis plavi tirkizni 13x19

Wynwood Studio otisci sa bazena nautički i obalni obalni zidni umjetničko platno Ispis plavi tirkizni

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Dajte svoj dom dekor jedinstveni izgled sa bazena iz Wynwood Studio Prints, prekrasan obalni zidni umjetnički komad izrađen sa vještinom i stilom od strane autentičnih umjetnika. Odštampano premium mastilama na visokokvalitetnom papiru kako bi se osiguralo da se njegova potpis plava nijansa ističe dok se opire Fade. Njeni fini detalji i elegantan crni okvir čine ovu umjetnost savršenim završnim dodirom na vaš zidni dekor. Uokvirena umjetnička ispisa, profesionalno ručno uokvireno u crnom okviru slike. Štampano pomoću visokokvalitetnih mastila za garanciju definicije i živopisne boje. Stiže spremno za objesiti. Uključeni nokti i vješalica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas

KM 19.00

Sjajna velika platna 20x30 platno Zidna umjetnost pod nazivom "Grand Canyon, Arizona " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.