• Novo
Haljine za žene Casual klirens haljina sa okruglim izrezom bez rukava bez naramenica za vjenčanje uzorak posade vrat plaža do sredine teleta haljina, siva, 4XL

Haljine za žene Casual klirens haljina sa okruglim izrezom bez rukava bez naramenica za vjenčanje uzorak

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Možete da naručite ili raspitate u bilo koje vreme. Svake ljetne haljine za žene imaju svoj dizajn i uzorak, pokazujući modernije i čineći vas jedinstvenim.✨Dizajn : ova traka je podesiva, prije nego što obučete, molimo vas da prilagodite traku za svoj fit!Dva zgodna džepa sa strane na koje možete sakriti novac, ličnu kartu ili telefon bez nošenja torbice. Super meka i udobna, pogodna za većinu oblika tijela. ?Šik raznolikost kombinacija : uparite sa elegantnim potpeticama i kvačilom kako biste upotpunili savršen izgled. Prostran za stomak i bokove. Plus Size dress Shirts dress Pencil dress for Women bijela haljina s jednim ramenom Plus Size bijela haljina za žene haljina bez naramenica haljina za žene ljetni dugi rukav bodycon haljina za žene elegantne bijele haljine za žene elegantne haljine od ruže haljine za nošenje na vjenčanje bijela haljina za djevojčice Casual dress cipele za žene crna haljina s lutkom Ženska haljina s volanima crna haljina hlače maskirane haljine za žene.✨Stil : ženske jednobojne maxi haljine, duge haljine sa cvjetnim printom, Tie-dye haljine za špagete, haljine na plaži cami, boho maxi haljine bez rukava, duge maksi haljine s džepovima, široke lepršave haljine, maxi haljina za zabave s V izrezom, haljina s dugim prugama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.