• Novo
Zaštitni znak Likovni prevoz Canvas Art 'nautički ljubavni kompas' Michael Mullan

Zaštitni znak Likovni prevoz Canvas Art 'nautički ljubavni kompas' Michael Mullan

Stupnjevi:
KM 19.99

Iznos
Tova je dostupna

Umjetnik : Michael Mullansubject : Transportstyl : Nautički proizvodi : Galerija platno zamotana Arta Ovo spremno za objesiti, umjetnički komad zamotane galerije sadrži plavu i bijelu iltricu kompas. Istaknute boje : crvena, preplanula, siva, vino, plava, smeđa Michael Mullan umjetnik je i Illtrator koji je započeo svoju umjetničku karijeru kao grafički dizajner. Nakon njegove strasti za crtanjem, vratio se u školu 2006. godine kako bi dobio MFA u iltriranju na Savannah College u umjetnosti i dizajnu. Sa dubokim uvažanjem za dizajn i iltriciju njegova umjetnost odražava grafičke i ručno rađene kvalitete koje podsjećaju na tehnike ispisa i odajući počast svom heroju, Andy Warholu. Giclee (jee-clay) je napredni proces ispisa za stvaranje visokokvalitetnih reprodukcija likovnih umjetnosti. Dostupna izvrsnost koju giclee printmaking pružaju mogućnost reprodukcije praktički nerazumljivom od originalnog komada. Rezultat je široko prihvaćanje Giclee po galerijama, meumima i privatnim kolekcionarima. Galerija je metoda istezanja umjetnikova platna tako da platno omotaju oko strana i osigurava se skriveni, drveni okvir. Ova metoda istezanja i pripreme platna omogućava bezbožnu prezentaciju gotovog slikanja. Umetnik : Michael Mullan. Predmet : prevoz. Stil : nautički. Vrsta proizvoda : Platno zamotano galerija Art. SVEDOK ŠEŠELJ - ODGOVOR : Ovo spremno za obešanje, umetnički komad umotanog galerija sadrži plavu i bijelu ilupu kompas na nevolje, crvenu pozadinu. Istaknute boje : crvena, preplanula, siva, vino, plava, smeđa Michael Mullan umjetnik je i Illtrator koji je započeo svoju umjetničku karijeru kao grafički dizajner. Nakon njegove strasti za crtanjem, vratio se u školu 2006. godine kako bi dobio MFA u iltriranju na Savannah College u umjetnosti i dizajnu. Sa dubokim uvažanjem za dizajn i iltriciju njegova umjetnost odražava grafičke i ručno rađene kvalitete koje podsjećaju na tehnike ispisa i odajući počast svom heroju, Andy Warholu. Giclee (jee-clay) je napredni proces ispisa za stvaranje visokokvalitetnih reprodukcija likovnih umjetnosti. Dostupna izvrsnost koju giclee printmaking pružaju mogućnost reprodukcije praktički nerazumljivom od originalnog komada. Rezultat je široko prihvaćanje Giclee po galerijama, meumima i privatnim kolekcionarima. Galerija je metoda istezanja umjetnikova platna tako da platno omotaju oko strana i osigurava se skriveni, drveni okvir. Ova metoda istezanja i pripreme platna omogućava bezbožnu prezentaciju gotovog slikanja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas

KM 3.00

Sjajna velika platna 16x20 platno Zidna umjetnost pod nazivom "Farm Nostalgia III " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe Umjetnost dovršava

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.