• Novo
Ženska ljetna mini haljina casual kratkih rukava cvjetna košulja za tiskanu haljinu s ljuljačkama plaža boemska haljina za sunčanje

Ženska ljetna mini haljina casual kratkih rukava cvjetna košulja za tiskanu haljinu s ljuljačkama plaža

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženska karirana štamparija za tiskanje dugih rukava Ležerna haljina Longuette haljina Molimo provjerite grafikon veličine prije narudžbe. Ako niste sigurni da veličina, pošaljite nam poruku. Značajke : 1. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljivog kojim bi moći vaš svakodnevno nošenje 2.stiliran i modni dizajn čine vas atraktivnijim 3.vjerljivim za nošenje. 4.great za zabavu, siguran sam da će vam se svideti! 5. Napravljen je od visokokvalitetnih materijala, tkanina je vrlo udobna, izdržljiva je za vašu svakodnevnu nošenje. Informacije o proizvodu : SOASSA : Ženska Materijal : Poliesterska prilika : Svestrana svakodnevna stila : Redovno uklapanje : Odgovara ture do debljine veličine : Ručno oprati : Hange ili Line Suve ono što dobijete : 1xwomen haljina Ljetne haljine Svečane haljine za žene MIDI haljine za ženska ružičasta haljina za ženske proljetne haljine cvjetna haljina za žene diplomirane haljine. Ženske opružne haljine haljine za djeveruševe haljine za žene 2023 Vjenčanica Ljubičasta haljina Ženske košulje za muškarce Midi haljina traper haljina za žene. Haljine za žene 2023 ljetne haljine Bijele haljine žene Maxi haljine za žene 2023 plus veličina haljina za žene za žene za žene crne haljine za žene. Midi haljine za ženske ležerne haljine za žene sunčane haljine Ženske haljine proljetne sandress duge haljine za žene traper haljina za žene ženske haljine. Vjenčanice za rođendanske haljine za žene seksi mini haljine za žene havajske haljine za žene svijetloplava haljina za žene sunčeve haljine za žene 2023 koktel haljina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.