• Novo
Stupell Industries Egret Sea Bird Stojeći duboko plavo Ocean Pozadina platna Zidna umjetnost, 48, Dizajn Patti Mann

Stupell Industries Egret Sea Bird Stojeći duboko plavo Ocean Pozadina platna Zidna umjetnost, 48, Dizajn

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Naše istegnuto platno kreira se najvišim standardima. Koristimo samo najkvalitetnije mastike i platno na našem u kući Mimaki Printers, a zatim ručno režite i ispružite svaki komad preko 1,5 inčnog drvenog drvenog okvira za vješanje. Umjetnost se sprema za objesiti bez potrebne instalacije. Dimenzije : 20 x 1,5 x 48 inča. Zidna umjetnost je spremna za objesiti - nije potrebna instalacija ili hardver. Za jednostavno postavljanje mršavih ili slojnih umjetničkih djela na polici ili protiv zida . Naše istegnuto platno kreira se najvišim standardima. Koristimo samo najkvalitetnije mastike i platno na našem u kući Mimaki Printers, a zatim ručno režite i ispružite svaki komad preko 1,5 inčnog drvenog drvenog okvira za vješanje. Umetničko delo se odnosi na : pticu; Životinja; Vodeni ptica; Ardeidae; Egret ;. Dizajn Patti Mann.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas

KM 19.00

Sjajna velika platna 20x30 platno Zidna umjetnost pod nazivom "Grand Canyon, Arizona " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe Umjetnost dovrša

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.