• Novo
Brinley Co. Lagani klinovi laserskog kroja za žene Comfort-sole

Brinley Co. Lagani klinovi laserskog kroja za žene Comfort-sole

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte udoban dizajn svom izgledu pomoću klinova sa udobnim đonom kompanije Brinley Co. Ove cipele sa klinovima imaju upere od umjetne kože s detaljima laserskog kroja koji stvaraju jedinstveni izgled teksturirane rupe. Ove vrlo lagane klinaste štikle dodaju visinu dizajnu kako bi upotpunile stil visina pete : 2 1/4 inča. Tip Pete : Klin . Visina platforme : 1/2 inča. Širina Cipele : Srednja. Postava : Umjetna Koža. Gornji Materijal : Umjetna Koža. Materijal vanjskog potplata : umjetni. Fudbal : Udobnost. Sva mjerenja su približna i izvršena su pomoću veličine 6. Imajte na umu da se mjerenja mogu neznatno razlikovati po veličini.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženski Skelopirani Stan

KM 10.49

Ženski nazubljeni detalji čine jacee stan kompanije Brinley Co izdvoji se iz gomile! Sa faux antilopom, laskavim šiljastim vrhom i izrezima za fleksibilnost, ova cipela će biti vaš novi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.