• Novo
FERN klice šuma priroda ostavlja botanica i cvjetna grafička umjetnost siva uramljena umjetnost tiskana zidna umjetnost, set od 2

FERN klice šuma priroda ostavlja botanica i cvjetna grafička umjetnost siva uramljena umjetnost tiskana

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Ispunite bilo koji prostor u vašem domu ili ured naših uokvirenih zidnih umjetničkih setova. Naša teksturirana umjetnička djela dodat će više dubine i dimenzije bilo kojem prostoru. Svaki je komad montiran u 1,5-inčni okvir debelog ebony Wooly-a koji je spreman za objesiti. Tražite komad izjave? Naši okvirni okvirirani proizvodi sada su dostupni u tri primamljiva stila : crna, siva seoska kuća i bijela. Imamo na raspolaganju preveliki umjetničko djelo. Dimenzije : 2 komada, svaka ploča je 12 x 1,5 x 12 uokvirena. Uokvirene veličine Giclee postavljene uključuju standard : 2pc, svaki je 12 x 1,5 x 12 veliki : 2pc, svaki je 17 x 1,5 x 17 predimenzionirani : 2pc, svaki je 24 x 1,5 x 24. Zidna umjetnost je spremna za objesiti - nema instalacije ili hardvera je potrebno. Za jednostavno postavljanje mršavih ili slojnih umjetničkih djela na polici ili protiv zida . Kurirani setovi za zidno umjetnike olakšavaju vam da dovršite temu za bilo koju sobu. Naši ciclee otisci pažljivo su postavljeni na izdržljivoj mjeri za MDF, a zatim savršeno završeno u 1,5-inčnom debelom komadu drveta. Montirane boje okvira uključuju crnu, sivu seosku kućicu i bijelu . Umetničko djelo odnosi se na biljku, paprati, travu, lišće, prirodu, šumu. Dizajn Ziwei Li. Savršeno se uklapa u bilo koji dnevni boravak, den, hodnik, ured, ulaska, studij, blagovaonicu ili dnevnu sobu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.