• Novo
B91XZ široke flip flip za žene bronziranje tiska sa satenske sandale na plaži nagib peta papuča na otvorenom klin pete ženske flip flops crno, veličine 7

B91XZ široke flip flip za žene bronziranje tiska sa satenske sandale na plaži nagib peta papuča na otvorenom

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Široke flip ploče za žene bronziranje tiska sa satenske sandale na plaži na plaži na plaži na otvorenom na otvorenom pete ženske flip flopstoe stil : okrugli nožni prst. Jedini materijal : Eva. Hielni stil pete : klinovi. Način zatvaranja : papučica. Gornji materijal : krpa. Obuća visoka : 5,4cm / 2.1 ". Pakovanje : 1 par cipela. Napomena : Kao različita računala prikazuju boje različito, boja stvarne stavke može se malo razlikovati od gore navedenog. [Soft & Flexible] : Ženska prekriva Flops imaju raznobojni svileni tekstilni remen sa mekim unutrašnjošću izrađenim od mankih vlakana, pružajući ugodan i prozračan osjećaj bez nanošenja iritacije ili plikova između prstiju. Otporan, može podnijeti vodu bez utjecaja na performanse i brzo se osušiti, što ih čini dobrim odabirom za putničku cipelu, na plaži ili oko kuće. [Udobnost i udobnost] : Ove žene sandale s joga mat nožnim krevetima i nosačem za luk, blagi luk nudi podršku za produženu habanje i dovoljno su kompaktni da se pojave u torbu za nošenje. [Vuča i izdržljivo] : Pametno inženjerirani TPR izvlake pružaju prianjanje na vlažnim, gladnim površinama i sigurna na neravnom terenu, možete ih nositi Na brodovima ili stupovima bez brige o klizanju može biti dugotrajno trošenje, neće se deformirati. [Vaše ljeto esencijalno] : Mnogi korisnici uživaju u nošenjem ženskih flip papuča oko kuće i dok rade nalozi pješice tokom ljeta. Oni pružaju praktičnost i udobnost za svakodnevnu habanje, a savršeni su i za šetnju plažom ili kao šareni dodatak ljetničkom odijelu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.