• Novo
Zaštitni znak likovne umjetnosti 'Stormtrooper II' umjetnost dean russo, zlatni ukrašeni okvir

Zaštitni znak likovne umjetnosti 'Stormtrooper II' umjetnost dean russo, zlatni ukrašeni okvir

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Umjetnik : DEAN RUSSOSUBJECtion : Savremeni zaštitni znak Likovna umjetnost 'Stormtrooper II' platno umjetnost dean russo, zlatni ukrasni okvir : umjetnik : dean russo. Predmet : Životinje. Stil : Savremeni. Vrsta proizvoda : zlatni ukrasni okvir, akril. Ovo spremno za objesiti komad u zlatnom ukrasnom okviru sadrži živopisan portret olujtroopera. Giclee print ispod akrila u zlatnom ukrašenom okviru. Giclee (jee-clay) je napredni proces ispisa za stvaranje muzejskog kvaliteta preličnih reprodukcija. Dodaje se jasan akrilni okrenut za zaštitu ispisa. Komad se u potpunosti sastavi profesionalni frameri i spreman je za objesiti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas

KM 19.00

Sjajna velika platna 20x30 platno Zidna umjetnost pod nazivom "Grand Canyon, Arizona " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe Umjetnost dovrša

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.