• Novo
Dianli Ženska Moda kratki rukav okrugli vrat tunika s džepnim ležernim slobodnim Krojem Maxi duge haljine cvjetni Print plisirani klupski koktel sarafan plavi XX-veliki

Dianli Ženska Moda kratki rukav okrugli vrat tunika s džepnim ležernim slobodnim Krojem Maxi duge haljine

Stupnjevi:
KM 12.99

Iznos
Tova je dostupna

Dianli Ženska Moda kratki rukav okrugli vrat tunika s džepnim Casual slobodnim Krojem Maxi duge haljine cvjetni Print plisirani klupski koktel sarafan.Ova ženska haljina napravljena je od laganog i lepršavog materijala zbog kojeg se osjećate dobro za meku kožu. Karakteristike ženskog sarafana sa okruglim vratom, labavim porubom i kratkim rukavom za oblikovanje savršenih obrisa vašeg tijela, dezoracije cvjetnog printa za dodavanje ljupkosti ovoj elegantnoj haljini.Ženski casual cvjetni print okrugli vratni sarafan pokazuje vitkiji elegantan moderan izgled sa lepršavim dizajnom ljuljačka. To je svakodnevni trend koji morate imati za svoju garderobu. Materijal : ove ženske ljetne haljine sa kratkim rukavom sa cvjetnim printom, ženski klasični slatki sarafan okruglog vrata izrađeni su od 100% poliestera. Karakteristike : ženski okrugli vrat, haljina sa kratkim rukavima, klasični casual sarafan, donosi vam hladno i osvježavajuće,a labav lepršavi dizajn čini vas udobnim, samouvjerenim i šarmantnim. Utakmica : ove ljetne haljine s kratkim rukavima s cvjetnim printom, jednostavne su i elegantne, definitivno ljeti privlače poglede. Savršeno za jednostavne potpetice, torbe i sve vrste frizura. Prilike : ove trendi i slatke ženske haljine su neophodne bluze za žene i djevojke,ured, casual, dom, zabavu, klub, školu, plažu, odmor, izlaske, dnevnu i ljetnu odjeću. Prijedlog : ženske elegantne haljine s cvjetnim printom kratkih rukava, idealan poklon za porodicu i prijatelje. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam pošaljite poruku putem "Kontaktirajte prodavače" i odgovorit ćemo na vrijeme, hvala vam puno!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.