• Novo
Stupell Feather & Seashells Kolekcija Dock Pejzažna Slika Zidna Ploča Neuramljena Umjetnost Print Zidna Umjetnost

Stupell Feather & Seashells Kolekcija Dock Pejzažna Slika Zidna Ploča Neuramljena Umjetnost Print Zidna

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Sve naše zidne ploče počinju kao visokokvalitetni Litografski otisci koji se zatim montiraju na izdržljivo MDF drvo debljine 0,5 inča. Svaki komad je ručno završen i dolazi sa svježim slojem folije sa strane kako bi mu dao oštar čist izgled. Stiže spreman za vješanje bez potrebe za instalacijom i dolazi sa čvrstim čistim uglovima kako bi se spriječilo oštećenje u tranzitu. Dimenzije : 10 x 0,5 x 15 inča. Veličine zidnih ploča uključuju standardne : 10 x 0,5 x 15 prevelike : 13 x 0,5 x 19. Zidna umjetnost je spremna za vješanje-nije potrebna instalacija ili hardver. Za jednostavno postavljanje posnih ili slojevitih umjetničkih djela na polici ili uz zid. Sve naše zidne ploče počinju kao visokokvalitetni Litografski otisci koji se zatim montiraju na izdržljivo MDF drvo debljine 0,5 inča. Svaki komad je ručno završen i dolazi sa svježim slojem folije sa strane kako bi mu dao oštar čist izgled. Umjetnička Djela Se Odnose Na : Životinje, Beskičmenjake, Život Na Moru, Školjku, Školjku, Uzorak Zrna, Pero. Dizajn Jennifer Paxton Parker.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

BvShell proizvod

KM 177.22

Naš vagoddy univerzalni neoprenski putnički rukav nudi zaštitu i jednostavnost nošenja za vaš tablet ili laptop uređaj Unutrašnjost nudi podstavljenu zaštitu kako bi se osiguralo da

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.