• Novo
Wynwood Studio Moda i Glam savremena umjetnost na platnu-šareno ljubavno srce , zidna umjetnost za dnevni boravak, spavaću sobu i kupatilo, u 20, ružičasto-plavi Kućni dekor

Wynwood Studio Moda i Glam savremena umjetnost na platnu-šareno ljubavno srce , zidna umjetnost za dnevni

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Dajte svom uređenju doma jedinstven izgled s neurednom Ljubavomiz Wynwood Studio Canvas, prekrasnog zidnog umjetničkog djela izrađenog vještinom i stilom od strane autentičnih umjetnika. Štampano vrhunskim bojama na visokokvalitetnom platnu kako bi se osiguralo da se njegova prepoznatljiva zelena nijansa ističe dok se odupire blijedenju. Njegovi fini detalji i zadivljujuća završna obrada čine ovo umjetničko djelo savršenim završnim dodirom vašeg zidnog dekora. Platno otporno na skupljanje, profesionalno ručno razvučeno u drveni okvir debljine 0,75 inča. Štampano pomoću visokokvalitetnih mastila za garantovanje definicije i živih boja. Stiže spreman za vješanje. Ekser i vješalica uključeni.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.