• Novo
Wynwood Studio nautički i obalni zid umjetnosti platneni otisci 'divovske pacifičke hobotnice od strane morskog života Davida Fleethama - zelena, smeđa

Wynwood Studio nautički i obalni zid umjetnosti platneni otisci 'divovske pacifičke hobotnice od strane

Stupnjevi:
KM 19.99

Iznos
Tova je dostupna

Piste Avenue Nautički i obalni zid umjetnosti platneni otisci "džinovski tacifik hobotnice od strane morskog života Davida Fleethama - zelena, smeđa divovska pacifična hobotnica od strane Davida Fleethama, oblično je obalni umjetnički djela od strane pravih umjetnika. Sa svečanom zelenom bojom, ovaj likovni umjetnički ispis pjene avenije savršen je završni dodir do vaše kućne dekorske teme. Ovaj umjetnički komad ima vodoravnu orijentaciju. Nautički dizajn s morskim životom temom da vam donese savršenu zidnu umjetnost. Održivi i ljubazni šumi. Profesionalno se ručno ispružilo u održivom drvenom okviru debljine 1,5 inča. Stiže spremno za objesiti s unaprijed instaliranim kukama za lako viseće. Uključeni su i nokti i vješalica. Odštampano pomoću ultra premium i otporne u izblijeđenosti i jamčiti visoku rezoluciju i živopisne boje. Dostupno u nekoliko opcija veličine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.