• Novo
Motor motora i sklop vetrobranskog stakla DORMAN 602-037AS za specifične nissan modele, sivo uklapanje Odaberite: 2008- Nissan Rogue, 2014- Nissan Rogue Select

Motor motora i sklop vetrobranskog stakla DORMAN 602-037AS za specifične nissan modele, sivo uklapanje

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Prijenos ili motor vetrobranskog stakla nisu uspjeli? Popravite ga brzo i potpuno prvi put s ovim potpuno novim motorima i prenosom brisača koji odgovara funkciji i performansu originalne opreme. Sa preko 80.000 proizvoda koji podržava tim inženjera proizvoda i stručnjaka sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, Dorman je prvi izbor automobilskih stručnjaka, dvorišne mehanike i čine se sami preko Severne Amerike. Kompletna zamjena - Ova sklop uključuje i motor brisača vetrobranskog stakla i prijenos / povezivanje kao jedinicu. Rješenje za uštedu vremena - zamjena cijelog sklopa u jednom poslu smanjuju vrijeme rada i osigurava precizno ponovno sastavljanje. Ekonomično rješenje - nudi originalnu opremu i funkciju u konkurentnoj cijeni. Trustworthy Kvalitet - podržao tim dizajnera i inženjera u Sjedinjenim Državama. Osigurajte fit - da biste bili sigurni da ovaj dio odgovara vašem tačnom vozilu, unesite svoju godinu, make, modelirajte i konfiguraciju u alat za opremu na ovoj stranici. Model vozila Godine Ovaj dio odgovara : Nissan Rogue Select : 2014, 2015 Nissan Rogue : 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.