• Novo
Baywell dječji ručnik za plažu s kapuljačom, ručnici za malu djecu za dječake i djevojčice, Meki i upijajući dječji ručnik za plažu s kapuljačom za plažu, kupatilo, plivanje, bazen 1-6Y

Baywell dječji ručnik za plažu s kapuljačom, ručnici za malu djecu za dječake i djevojčice, Meki i upijajući

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Tip : hooded Towel Shape : raspon Rektangularage : 1-6godina grupa : Babies Material : Microfiber Fabric Pattern tip : odštampajte naše dječije peškire za kupanje sa kapuljačom dimenzija 24x47 inča (60x120 cm, bez kape) i pogodni su za djecu od 1-6 godina. Peškir za kupanje ima različite dizajne životinjskih uzoraka, dinosaurusi, inženjerska vozila, male ribe, ajkule, Žirafe, kitovi, lavovi, deca imaju više izbora. Peškir za plažu na bazenu za malu decu sa kapuljačom je napravljen od mikrovlakana, koji je mekan i udoban bez težine, i prozračan je. Brzo apsorbuje vlagu i održava toplotu dece. Pogodno za razne prilike, umotajte bebu u Meki i pahuljasti peškir nakon kupanja u kadi, bazenu ili plaži. Ovaj peškir za kupanje za bebe ima naprednu tehnologiju pletenja koja otežava razdvajanje linija.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.