• Novo
Auto Štandovi Silikonski rukohvati Handbrake Cover Car privjesak Štandovi Cover za Fords

Auto Štandovi Silikonski rukohvati Handbrake Cover Car privjesak Štandovi Cover za Fords

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Parametar Proizvod : 1. Veličina : oko 10,8 x 4,3 cm/ 4,25 * 1,69 inča2. Veličina poklopca menjača : oko 5,7 x 5,2 cm / 2,24 * 2,04 inča3. Težina : oko 50 g4. Naziv proizvoda : staje Handbrake Cover za Fords5. Materijal proizvoda : 100% ecofriendly silika gel6. Primjene : osim praktičnosti, može se koristiti i kao reklamni proizvod, poklon i promotivni predmet.7. Performanse : 100% ekološki silika gel bez dimetil fosfata. u skladu je sa standardima testiranja za zemlje izvoznice u Evropi i Americi. Sa dugim vijekom trajanja i super jakim otpornostima na habanje, jakim prianjanjem. Ima veliku funkciju bafera u sudaru kako bi spriječio sudar tipki s drugim objektima. Takođe ima gladak osećaj.Lista za pakovanje : 1 * Navlaka za ručnu Kočnicu1 * poklopac za menjač stepena prenosa ovaj silikonski poklopac za hranu je ekološki, bez mirisa i netoksičan. Neće se deformirati ili izblijediti, čak ni na ekstremnim temperaturama. Boje za vaš izbor. Jednostavan za instaliranje i ispiranje. Sa velikom kompatibilnošću okruženja, radi ispod -76°F - 464°F ( -60 ° C-240 ° C).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

AFS Set zaptivki motora

KM 2.00

Apex Automobile Parts Inc set zaptivki motora izgradio je reputaciju u automobilskoj industriji po kvalitetu i zanatstvu Proizvodimo set zaptivki motora za gotovo svaki automobil na putu dan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.