• Novo
Jedinstveni loom papago mesa prostirka zlatna krema 2 '2 6' 1 Ručni plemenski plemenski plemenji savršeni za kupaonicu Halluway blato sobu za pranje rublja

Jedinstveni loom papago mesa prostirka zlatna krema 2 '2 6' 1 Ručni plemenski plemenski plemenji savršeni

Stupnjevi:
KM 22.98

Iznos
Tova je dostupna

Iz zbirke MESA-e, manifestacija jednostavnih tonova s ​​hrabrim utjecajem imaće vaše prostore svježe i savremene. Tkana izgradnja trkača u prostirku stvara privlačnu kontrastnu privlačnost, zahvaljujući povišenim područjima i obrubi. Izdržljiva i bez gnjavaže, tepih se može pohvaliti da ulazi u blatne cipele u ulazu. Samo se treba izbaciti, a ti si dobar ići! Značajke proizvoda : boje (i) : siva, žuta, bjelokornica i tirkizna. Ruka tkana. Srednja hrpa. Podloga : Da. Geometrijski i boemski uzorak. Dizajn se može malo razlikovati zbog ručne izrade prirode ovog trkača. Preporučuje se samo za unutrašnju upotrebu. Lako za čišćenje otporno na mrlje i ne proliva se. Koristite jastučić za propise za smanjenje klizanja i klizanja. Jastučić za propise prodat zasebno. Napravljeno u Indiji. Upute za njegu : samo mjesto za čišćenje. Redovno usisavanje. Koristite čistač tepiha, ali treba se sušiti odmah i ravnomjerno. U slučaju nabora - prebacite tepih u suprotnom smjeru, a pritiskom na prostirku - uzmite ivicu, obrati ga tamo gdje postoji nabora i polako povucite tepih, dok nanosite pritisak prema dolje na nabor. Dimenzije : 2 'Široka x 6' dugačka. Visina gomile : 0,5 ". Materijal (i) : vuna. Vuna : vuna izdržljiva : Power-From Polipropilenske pređe do izdržavanja djece, kućnih ljubimaca i svakodnevnog habanja. Svestran : sa plišanim gomilim i ažuriranim stilom, Ova tepih omogućava vam beskonačne dizajnerske aplikacije u više prostora poput dnevnih soba, spavaćih soba, trpezarijskih prostorija, kućnog ureda, hodnika, blatobrana i još mnogo toga : prilikom usisavanja bez bara bez bara na kojoj možete postaviti baru na Postavka najvišeg hrpa. Ako vaš vakuum ima promjenjive postavke napajanja, postavljenim na niskim mrljama, postavljajte se blagog deterdženta, potpuno isperite i zakrenite za ravnomjerno trošenje. Pravilna njega . Kompaktno dostava : Vaš će tepih stići valjano / preklopljeno i može imati nabore od tijesne ambalaže i kompresije tijekom skladištenja. Oni obično smanjuju u roku od 3-7 dana. Prekinujte ili uklanjate kretanje prevrtanjem prostirki, uzorkom Gore i masiranje nabora rukama. Podloga će otapiti da pomogne prostirki da stanu. Za tvrdoglave nabore okrenite prostirku i stavite vlažni ručnik preko nabora. Koristite sintetičko okruženje i gvožđe vlažni ručnik; Ovo bi trebalo ukloniti nabor.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.