• Novo
harmtty Ženska narukvica luksuzna dekorativna atraktivan podesivi nakit za sve utakmice poklon geometrijske dame Moda sjajna narukvica od vještačkog kamena za vjenčanje

harmtty Ženska narukvica luksuzna dekorativna atraktivan podesivi nakit za sve utakmice poklon geometrijske

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Opis : koristeći dizajn podešavanja povlačenja, ova narukvica se može slobodno podesiti za udobnije nošenje.Narukvica ima sjajni ukras od kamenčića, koji izgleda vrlo lijepo, šarmantno i potpuno podudarno. Pored toga, može se upariti sa različitim Dnevnim wearing.It napravljen je od bakarnog materijala.Obim narukvice je 26 cm.Narukvica je pogodna za svakodnevno nošenje, zabavu, izlaske, vjenčanje, klub itd.Naziv artikla : narukvica materijal : Copper Style : Fashion Gender : Women Features : podesivi, sjajni vještački dijamant, pokloni nakita veličina detalji : obim : 26cm/10,24" (cca.) Napomene : zbog razlike u podešavanju svjetla i ekrana, boja predmeta može se malo razlikovati od slika.Molimo dopustite malu razliku u dimenzijama zbog različitog ručnog mjerenja.Paket uključuje : 1 x narukvica koristeći dizajn podešavanja povlačenja, ova narukvica se može slobodno podesiti za udobnije nošenje. Narukvica ima sjajni ukras od kamenčića, koji izgleda vrlo lijepo, šarmantno i potpuno podudarno. Pored toga, može se upariti sa različitim svakodnevnim nošenjem. Napravljen je od bakarnog materijala. Obim narukvice je 26 cm. Narukvica je pogodna za svakodnevno nošenje, zabavu, izlaske, vjenčanje, klub itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.